реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Скандал триває: "афганці" просять ще 47 тисяч гривень

Чернігівська міська організація Української Спілки ветеранів Афганістану(УСВА) просить з бюджету Чернігова 47 138 грн. в рамках міської програми підтримки громадських організацій.

Відповідний проект рішення отримали депутати міської ради напередодні чергової сесії ради .

Кошти мають піти, зокрема, на надання матеріальної допомоги сім’ям афганців, відзначення 25-ї річниці з дня створення УСВА, вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Зараз в міському бюджеті Чернігова на 2012 рік передбачено виділення 10 тисяч гривень Чернігівській міській організації Української Спілки ветеранів Афганістану на оплату комунальних послуг.

Водночас в Чернігові зараз активно обговорюється факт, що обласне відділення цієї ж організації передало автомобіль Тоуоtа Саmrу мерові Чернігова Олександрові Соколову в тимчасове користування до 31 грудня 2015 року. Про це повідомив заступник мера Станіслав Віхров.

Вартість нового такого автомобіля з мінімальною комплектацією починається від 264 тисяч гривень.

Відомо також, що сам міський голова Чернігова є головою Чернігівського обласного відділення УСВА.

Сам міський голова наразі утримується від будь-яких коментарів з цього приводу.

ПіК



Теги:Олександр Соколов, афганці, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
на кол посадить подонка и лгуна
avatar
2
Влада, як на київських пагорбах так і на місцях діє цинічно, адже вона вперто не бажає зменшити мільярдні витрати держбюджету на своє утримання, на оздоровлення і перельоти чиновників, на ремонти та інші видатки для забезпечення власного комфорту.
avatar