реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Міський голова Чернігова затриманий у Австрії?

Поки що офіційних підтверджень цій інформації нема - начебто в Австрії затримано чернігівського міського голову Олександра Соколова. Але іншій інформації можна вірити безумовно: міський голова Чернігова Олександр Соколов зник з Чернігова і прокуратура не може його знайти...

Соколов лежить у Головному військово-медичному клінічному ордена Червоної Зірки центрі "Головний військовий клінічний госпіталь" - мабуть, використав свій статус "афганця"...

Достовірні джерела повідомляють, що Соколов готує свій виїзд до Австрії на постійне місце проживання, де в нього є власний готельний бізнес.

Через віце-прем'єр-міністра Володимира Гройсмана він намагається вирішити питання щодо закриття кримінального провадження щодо карних справ.

Соколов був готовий звільнити своє крісло після повалення режиму Януковича, але внаслідок домовленостей з народним депутатом ("Батьківщина") Валерієм Дубілем він залишився на своїй посаді ціною призначення йому в супровід першого заступника Миколу Миргородського та секретаря міської ради Кухаря.

Далі буде...

Марко ХАРКО



Теги:Люстрація, Олександр Соколов, афганці, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar