реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Скандал із Зеленськими

Сьогодні, 2 вересня, президентське подружжя Зеленських зі скандалом пішло в школу.

Так, блогер Павло Нусс зазначив, що дружина Зеленського буквально накинулася на журналіста з камерою, який знімав їх на підході до елітної школи в Києві. Він стверджує, що у Зеленських зайва скритність від народу. Він зазначив, що виходить не зовсім чесно, коли сім'ї чиновників потрапляють на камери, а ось родина Зеленського залишається в тіні. Першокласник Кіріл Зеленський, як і його сестра, відвідують елітну школу в житловому комплексі "Новопечерські липки", де навчаються діти політиків і бізнесменів Києва. Навчання в даному закладі вар'юється від 10 до 13 тис. доларів на рік. Така плата за навчання - це занадто дорого як для злиденної країни. Особливо, якщо порівняти це з серіалом "Слуга народу".

Клікніть на відео. І це президент великої європейської країни?! - В окулярах, з жуйкою, ніби рускагаварящій бидлуватий пацан "с района"... Але героєм відео тут став "син Зєлєнскаво", якого, бачте, знімати не можна, а от тролити синів Порошенка - це було всім в радість.

"Зачєм ви маєво сина снімаєте?" - "ХАРАШО, ВСЬО, ІЗВІНІТЄ"! Ось вам "какая разніца"! Переляканий журналіст вибачається за законне право знімати публічних людей.

Валентина КОВАЛЕНКО



Теги:скандал Зеленського, Слуга народу, перемога Зеленського


Читайте також



Коментарі (0)
avatar