реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Сироти Старої Басані цього дня раділи...

Чернігівські волонтери завітали у село Стара Басань Бобровицького району. У школі-інтернаті їх вже чекали діти та вихователі. Хлопчики та дівчатки з нетерпінням дивилися на коробки з подарунками, які виносили волонтери з автобуса.

Веселі та кумедні клоуни з Чернігівського обласного лялькового театру ім. О.П.Довженка вмить розвіяли вранішній дитячий смуток, і дзвінкий дитячий сміх ясним відголоском торкнувся і безкрайнього неба, і широких довколишніх просторів, і кожного дорослого серця…

У той же час на території інтернату кипіла робота. Чернігівські волонтери висаджували квіти на клумбах, садили деревця, фарбували у веселі кольори спортивний майданчик. Робили все, щоб дітям було весело й приємно, щоб вони з радістю виконували спортивні вправи і росли сильними та здоровими.

Лиш закінчили роботу, як до інтернату приїхали нові гості – президент Фонду Волонтерів Тимофій Нагорний разом із зірками естради. Такої кількості артистів вихованці школи-інтернату ще не бачили. Захопленню малюків не було меж. «Це ж група «Алібі», а там Аліна Гросу та «Антитіла!» , – вигукували діти і бігли за автографами. Ажіотаж був таким, що артисти майже дві години фотографувалися і підписували листівки та плакати.

Що й казати, благодійний травневий суботник діти-сироти запам'ятають надовго. Крім пісень, у виконанні гуртів «Алібі», «Антитіла», Аліни Гросу, Аріни Домскі, El Кравчука, Влада Каращука, перед дітьми-сиротами виступили танцюрист Сергій Костецький, еквілібрист Сергій Поляков і гімнастка Надія Васіна. Справжньою сенсацією став вихід на сцену знаменитого українського силача Дмитра Халаджі. Рекордсмен Книги рекордів Гіннеса однією рукою підняв ведучого концерту Тимофія Нагорного.

Небайдужі громадяни Чернігова вирішили об’єднатись і допомогти сиротам – вихованцям школи-інтернату села Стара Басань Бобровицького району Чернігівщини.
Серед них: активісти всеукраїнської громадської організації «Українська народна молодь» Олександр Майшев, Катерина Довбенко, Олена Мороз, представники обласної благодійної організації "Аратта" і її керівник Вікторія Філатова, волонтери Фонду Олена Бистрова, Лідія Безнощенко та інші активісти.
Організатор заходу – Фонд Волонтерів України (президент – Тимофій Нагорний).

За повідомленням сайту "Європейська Україна".




Теги:Аратта, волонтери, сироти, Українська народна молодь, О.Майшев, Стара Басань


Читайте також



Коментарі (0)
avatar