реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Сімейний відпочинок в готельному комплексі «Місто»

Провести сімейний вікенд в Харкові (семейный уикенд в Харькове), присвятити час дітям, відсвяткувати сімейне торжество або просто насолодитися комфортним відпочинком запрошує готельний комплекс «Місто». Готель має величезний вибір розваг для дітей і дорослих, надає безліч варіантів для активного проведення часу і розслабляючого дозвілля.

Захоплююче дозвілля під відкритим небом

Поринути в гармонію природи, відчути всю красу розкішного відпочинку за містом і заповнити втрачені сили - першочергові завдання, які легко вирішуються в готелі «Місто». Розташувавшись в оточенні унікального паркового ландшафту серед чарівних зелених насаджень і співу птахів готель готовий дивувати сучасною архітектурою і вишуканими локаціями для відпочинку на свіжому повітрі. Територія комплексу здатна захопити гостей:

  • прогулянковими стежками по парку через струмок, місцями для фотосесій, зонами комфортного перебування з дітьми;
  • обладнаними дитячими майданчиками з розвивальними спортивними об'єктами;
  • літнім майданчиком для професійної та аматорської гри в волейбол, баскетбол, футбол;
  • терасою з м'якими меблями і різноманітним меню страв з ресторану;
  • альтанками, де можна зібрати всю родину і відсвяткувати День народження;
  • аква-баром з унікальними напоями;
  • літнім басейном, зоною для засмаги і зручного розташування в тіні на шезлонгах.

Всі місця для відпочинку об'єднують в собі гармонійні екстер'єри, комфортне облаштування і висококласний сервіс обслуговування гостей.

Сімейні номери преміум-класу

Дня не вистачить, щоб повноцінно провести час в готелі «Місто» і відвідати всі розважальні локації. Для сімейного вікенду в готелі є просторі дво- і трикімнатні номери з елегантним інтер'єрним дизайном. У номерах є все необхідне для догляду за собою, комфортного розташування всіх членів сім'ї. Бронь номера на вихідні дні можна здійснити по телефону або скористатися зручним онлайн-сервісом.

Розваги для дітей і дорослих

Проводити час з сім'єю - значить вибирати заняття, які до душі як дорослим, так і дітям. Готельний комплекс «Місто» пропонує поєднати веселощі і користь, відвідавши:

Боулінг. Доріжки розраховані на гру великою компанією. Для новачків надаються послуги інструктора. Малюкам буде максимально зручно, завдяки оснащенню спеціальними технічними засобами, полегшеними кулями і бортами для гарантованої перемоги!

Басейн. Популярний готель з басейном в Харкові створив справжню водну стихію для тих, хто любить приділяти час здоровому способу життя. Професійні тренери навчать різним технікам плавання, а інструктори групових тренувань з аква-аеробіки порадують захоплюючими загальнооздоровчими програмами в воді. Майбутні мами відкриють для себе тут унікальні тренування Aqua Mama, а люди з проблемами опорно-рухового апарату - реабілітаційні водні програми.

В якості вечірнього проведення часу можна заглянути в караоке або відвідати банний комплекс, розслабитися в джакузі і басейні.




Теги:відпочинок, споживач, харків


Читайте також



Коментарі (0)
avatar