реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Одеса влітку: чим зайнятися? - Doba.ua

Відпочинок на Чорному морі в першу чергу асоціюється з Одесою. Це неймовірно колоритне місто, яке підкорює кожного, хто в сюди приїжджає. Про те, що відвідати в Одесі і де побувати, читайте в цьому матеріалі.
 

Що відвідати в Одесі: цікаві місця


 
Плануючи провести відпустку на морі, список того, на що подивитися в Одесі, краще скласти заздалегідь. Також завчасно варто зняти житло в Одесі подобово снять жилье в Одессе посуточно , щоб відпочинок не був затьмарений неприємними сюрпризами.
 
Одне з обов'язкових для відвідування місць - центр міста. Красива Дерибасівська, Приморський бульвар, заповнений вуличними музикантами, Одеський театр опери та балету, Потьомкінські сходи, Морський вокзал, той самий 12-й стілець на найменшій площі - головні визначні пам'ятки, побачити які повинен кожен турист.
 
Варто прогулятися маленькими колоритними двориками і заглянути на ринок «Привоз», пробігти по стежці здоров'я і покататися на канатній дорозі.
 
А в перерві між цим всім, відвідайте кілька місцевих ресторанів і насолодіться свіжоприготованою рибкою. Вихідні в Одесі повинні запам'ятатися не тільки прогулянками.
 

Чим зайнятися в Одесі ввечері: нічне життя міста


 
Серед всіх морських міст України, Одеса є лідером за кількістю розважальних закладів. Найбільш тусовочне місце в літній період - район «Аркадія». Itaka, Ibiza, Western, Bono, Mantra - популярні клуби, розташовані на березі моря, де можна танцювати до ранку під зоряним небом і зустріти красиві світанки. Зняти житло біля пляжу «Аркадія» можна на сайті подобової оренди Doba.ua.
 
Чимало нічних клубів і розважальних закладів чекають гостей і в інших районах. Клуб Caleton на пляжі «Дельфін», Violet Beach Club і True man hot boat club на пляжі «Ланжерон», Public на 12-й станції Великого Фонтану - любителі гучних бітів оцінять ці місця по достоїнству.
 
Поєднати відпочинок в барі з гучною вечіркою можна в таких закладах як «Тихий двір», «Молодість», арт-клуб «Шафа», Iznanka БДСМ бар, Poncho Snack Art Bar - всі вони розташовані на Грецькій вулиці.
 

Відпочинок біля моря: який пляж вибрати?


 
Вище ми перерахували, що цікавого в Одесі подивитися і як весело провести час. Тепер розповімо про найчистіші пляжі Одеси.
 
Курортний сезон починається з другої половини травня і триває майже до жовтня. Найбільш жарку погоду і максимально теплу температуру моря в Одесі можна застати в серпні.
 
Найпопулярніші і облагороджені пляжі міста - «Ланжерон», «Отрада», «Ітака», «Дельфін» і кілька пляжів в районі Великого Фонтану. Поменше відпочиваючих буде на пляжі «Чорноморка», «Золотий берег», «Лузанівка».
 
На більшості з них є лежаки, фонтанчики для пиття, туалети, роздягальні. Але чим ближче до центру, тим раніше потрібно приїжджати, щоб зайняти хороше місце.

Якщо Одеса здається занадто дорога або галаслива, більш бюджетний відпочинок можна знайти на сусідніх курортах. Відпочинок в Південному, Лебедівці, Кароліно-Бугазі або Чорноморську буде не менш комфортним.
 
За матеріалами: https://doba.ua/



Теги:відпочинок, споживач, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar