реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Зимові тури в Єгипет: безвітряні бухти та найзатишніші готелі для відпочинку

В морозну та сиру погоду як ніколи хочеться до теплого моря і на м’який пісочок, тому зимові тури в Єгипет завжди мають попит! Деяких лякають історії про потужні північні вітри, що нібито можуть зіпсувати такий бажаний відпочинок. Звичайно, з листопада по березень тут панує своя «тропічна зима» і вітри бувають доволі відчутні, але якщо правильно підібрати гарячі путівки в Єгипет, то ви можете не лише класно відпочити, а й заощадити. Ціни на тури восени й взимку значно нижчі, у чому завжди можна переконатися, заглянувши до каталогу туристичної компанії Poehalisnami.ua/ua/tour/egipet.

Затишні бухти, де вас не дістане вітер

Мальовничі бухти з теплим морем та тихими пляжами зроблять зимовий відпочинок незабутнім, а тревел-менеджери Poehalisnami.ua підкажуть, як вибрати тур до Єгипту взимку правильно, щоб отримати лише яскраві враження, гарну засмагу та море вітаміну D. 

Бухта Наама-Бей (Naama Bay)

Наама-Бей — топове місце зимового відпочинку в Єгипті. Приємно вирізняє готелі даного регіону пологий піщаний вхід в море. Це туристичний центр курорту Шарм-Ель-Шейх, що подарує можливість цікаво провести час. Наприклад, тут на туристів чекає торговий центр «Наама Бей» та безліч сувенірних крамниць. Саме тут знаходиться знамените кафе Panorama, а також нічний клуб Pasha. Прихильники національного колориту будуть в захваті від Старого міста, зможуть відвідати пам’ятки Єгипту. 

Однак є у цієї бухти й своя особливість — доволі «дорослі» резорти, адже бухта є одним з перших туристичних центрів країни. А отже більшість готелів побудовані щонайменше 30–40 років тому.

На які готелі варто звернути увагу:

  • Novotel Sharm el Sheikh 5★;
  • Stella Di Mare Beach Hotel & Spa 5★;
  • Lido Sharm 4★;
  • Tropitel Naama Bay 5★.

Шаркс Бей (Sharks bay) — Акуляча бухта

Це відносно безвітряне місце, однак, щоб не зіпсувати собі відпочинок в Єгипті, варто уважно вибирати готель, адже не всі можуть похизуватися затишними пляжами. Однак тихі куточки тут точно є, а ще бухта радує неймовірним за красою кораловим рифом, тому вважається чудовим місцем для снорклінгу і дайвінгу. Не хвилюйтеся, попри назву, акул тут немає. Зате є популярна торгово-розважальна площа Сохо.

На які готелі варто звернути увагу:

  • Sultan Gardens Resort 5★;
  • Savoy Sharm El Sheikh Hotel 5★;
  • Sierra Resort 5★.

Бухта Рас-Ум-Ель-Сід (Ras-um-el-Sid)

Бухта захищена скелями з трьох боків, що не залишає вітрам ні єдиного шансу, тому відпочинок тут комфортний у будь-яку пору року й ідеально підходить для сімей з дітьми. Пологий піщаний вхід поєднується з розкішним кораловим рифом. Також зовсім поряд розміщене старе місто, нудьгувати точно не прийдеться. 

Якщо запитати у тих, хто відпочивав взимку саме в цій бухті, коли оксамитовий сезон в Єгипті, вони без роздумів виберуть осінньо-зимовий період!

На які готелі варто звернути увагу:

  • Reef Oasis Beach Resort 5★;
  • Jaz Fanara Resort & Residence 4★;
  • Royal Grand Sharm 5★;

Бухта Шарм-ель-Майя

Цей куточок вічного літа захищений скелями з усіх сторін та вирізняється власним, неповторним мікрокліматом. Кораловий риф тут теж є, до нього варто прогулятися понтоном. Поряд знаходиться Старе місто і променад для прогулянок.

На які готелі варто звернути увагу:

  • ALBATROS AQUA BLU RESORT 4★;
  • Albatros Aqua Park Sharm 5★;
  • Iberotel Palace 5★.

Якщо вам набрид холод, хочеться поніжитись на сонечку — не варто чекати літа, теплий куточок на Синайському півострові знайдеться, а досвідчені тревел-менеджери допоможуть вирішити, який курорт в Єгипті вибрати.




Теги:туризм, зимові тури, Єгипет, відпочинок, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar