реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Сільський сход проти поштової реформи

Сход села Смолин Гончарівської об'єднаної територіальної громади проголосував за звернення до Президента Петра Порошенка з вимогою припинити поштову реформу і відновити відділення поштового зв'язку в селі. Тут, за даними в.о. старости Івана Смирнова, живуть 620 мешканців. Проте і у великому селищі Гончарівське, де проживають більше 3 тисяч жителів, також незадоволені роботою пошти після її реформування і вивчають варіанти альтернативної доставки преси. Про це заявив на сході мешканців Смолина голова Гончарівської ОТГ Віталій Рудник.

Виступаючі селяни після пояснень менеджера чернігівської дирекції "Укрпошти" обурювалися, що газети доставляються передплатникам невчасно і не всі. Єдина листоноша не встигає вчасно розносити газети. Доводиться стояти в чергах, щоб оплатити комунальні послуги. Приміщення пошти не ремонтується.

Виступаючі нагадали про слова Президента Порошенка, який зобов'язав припинити закриття сільських поштових відділень і відкрити вже закриті. Натомість менеджер чернігівської дирекції "Укрпошти" Вікторія (прізвища не назвала) заявила, що з Президентом було домовлено про відкриття в нашій області лише двох відділень - у Седневі Чернігівського та Жадовому Семенівського районів. Явна нісенітниця, щоб Президент особисто узгоджував такі дрібні питання і явна неправда, щоб підставити главу держави...

Голосування було одностайним. На сході смолинців був присутнім заступник голови Чернігівської районної ради Володимир Поліщук.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:смолин, Віталій Рудник, поштова реформа, Володимир Поліщук, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar