реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Сигнал тривоги

Спочатку я хотів би пояснити, чому я, син Африки, дозволяю собі звертатися до Заходу. Церква є стражем цивілізації. Я переконаний, що Західна цивілізація зараз знаходиться у стані смертельної кризи. Вона досягла вершини саморуйнівної ненависті.

Як і за часів падіння Риму, еліти занепокоєні лише тим, щоб збільшувати розкіш у своєму повсякденному житті, а народу надають анестезію у вигляді все більш вульгарних розваг.

Це мій обов'язок як єпископа: попередити Захід! Варвари вже всередині міста. Варвари - це всі ті, хто ненавидить людську природу, всі, хто топче відчуття сакральності, всі, хто не цінує життя, всі, хто бунтує проти Бога - Творця людини і природи.

Захід засліплений наукою, технологією і жагою багатства. Принада багатства, яку лібералізм поширює в серцях, спокусила народи. Водночас мовчазна трагедія абортів та евтаназії продовжується, а порнографія та гендерна ідеологія знищують дітей та підлітків. Ми звикли до варварства.
Це навіть не дивує нас!

Я хочу подати сигнал тривоги, який також є криком любові. Я роблю це з серцем, сповненим синівської вдячності до західних місіонерів, які померли на моїй землі, у Африці, і які передали мені дорогоцінний дар віри в Ісуса Христа...

Але також хотілось би відзначити, що все підготовлено до оновлення. Я бачу сім'ї, монастирі та парафії, що є подібними до оазисів серед пустелі. Саме з цих оазисів віри, літургії, краси і тиші Захід буде відроджуватися.

Кардинал САРА РОБЕР



Теги:католики, занепад Заходу, кардинал Сара


Читайте також



Коментарі (0)
avatar