реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Швейна машинка для будинку

Півстоліття тому практично кожна господиня мала вдома швейну машину і вміла з нею поводитися. У домашньому господарстві швейная машинка могла стати в нагоді в будь-який момент. З її допомогою підрубували холоші довгих штанів, куплену постільну білизну й штори, ладнали одяг з дірками, шили сукні, сорочки, блузки. У наш час непоганим готовим одягом завалені полиці бутиків моди та універмагів, а ремонтні майстерні приймають в ладити одяг на кожному кроці. Однак попит на побутові швейні машинки не тільки не згасає, але збільшується!

Навіщо в домі потрібна швейна машинка?

В умілих руках навіть Зінгер з ножним приводом здатна була творити чудеса. А сучасна техніка для шиття побутового класу - це просто верх досконалості. Швейні машини для дому наділені десятками корисних функцій:

  • вміють шити пряму строчку і зиґзаґ;
  • окантовування тканини й петель для ґудзиків;
  • можуть виконувати широкий спектр декоративних строчок;
  • мають функцію зворотного ходу для фіксації шва.

Сучасна техніка для шиття - це технологічні пристрої, які можна використовувати для вирішення безлічі завдань в рамках ведення господарства, домашнього бізнесу, якогось захоплення (виготовлення м'яких іграшок, тканинних аксесуарів, незвичайних пледів і ковдр).

  1. Як би не вправлялися дизайнери модного одягу, вони ніколи не зможуть повністю врахувати індивідуальні запити конкретного покупця. Тільки ви самі знаєте в повній мірі власні вподобання, що багатьох змушує шукати викрійки, підбирати матерію потрібного кольору й сідати за шиття. Виготовлений власними руками одяг буде не просто ідеально відповідати параметрам фігури, він стане відображенням ваших уявлень про моду, свідченням тонкого смаку.
  2. Сьогодні, коли гарячим трендом є турбота про екологію і економія ресурсів, багато практикують повторне використання ношених речей. Звичайно, їх слід привести в порядок, зробивши вставки на сильно потертих місцях, прикрасивши якісь частини машинною вишивкою. Тут швейна машинка стане ідеальною помічницею. Деякі майстрині з кількох речей створюють унікальні предмети одягу, виглядають цікаво і привабливо.

Побутове обладнання для шиття

Інтернет-магазин Janome пропонує домашнім майстриням широкий вибір обладнання виробництва всесвітньо відомих брендів Бразер, Берніна, Джаноме. Заощаджуйте, купуючи товар зі знижками і безкоштовною доставкою!




Теги:швейні машинки, споживач, Janome


Читайте також



Коментарі (0)
avatar