реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Штаб вимагає від Соколова і Івашка маркування російських товарів

На Сумщині маркування товарів російського виробництва упроваджено в 3005 магазинах області, що становить 78% їх загальної кількості. Ще раніше виконком житомирської міської ради прийняв рішення про обов'язкове маркування російських товарів.

«Придбання російських товарів означає фінансування чужої економіки та ворожих збройних сил. Люди мають легко відрізняти товари українського виробника, тому маємо активізувати роботу із запровадження спеціальних цінників на російські товари», - каже голова Сумської обласної адміністрації Володимир Шульга. Сумської, не Чернігівської.

Обласний штаб національного спротиву два тижні тому прийняв рішення звернутися до виконкому міської ради та голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Івашка з вимогою також запровадити маркування товарів, вироблених країною- агресором. Споживач повинен знати кого він підтримує своєю гривнею: свою країну чи країну, яка воює з нами і вбиває наших хлопців на Донбасі.

На жаль, про жодні такі рішення Чернігівської міської ради чи обласної адміністрації нам не відомо. Чекаємо! Бо патріотичні чернігівці вміють не тільки ярмарки без влади проводити, а й при потребі штурмувати міську раду...

Прес- служба обласного штабу національного спротиву



Теги:маркування товарів, Чернігівська ОДА, штаб спротиву, російсько- українська війна, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar