реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Що подарувати коханій на річницю відносин?

Для кожної пари перші роковини відносин одна з найважливіших подій, адже це своєрідний рубіж, який показує серйозність їхніх намірів. Саме тому, так важливо знайти для своєї другої половинки ідеальний презент на цю подію, який дійсно наповнить святкову атмосферу теплом і любов'ю. Про те, що ж можна подарувати своїй дівчині на річницю ми розповімо вам у цьому матеріалі.

Прикраси

Звичайно ж, в першу чергу варто розглядати саме цей варіант, адже багато жінок по-справжньому люблять різні прикраси і будуть раді отримати їх на річницю. Найбажаніший знак уваги - це обручка, але й крім неї є безліч красивих і цікавих варіантів. Так, ви можете знайти кулон з першою літерою її імені, підібрати цілу колекцію бусин для браслета від бренду Pandora, вибрати сережки з якимось незвичайним дизайном тощо.

Смарт годинник

Ще одне гарне рішення – це дарувати жінці серця сучасні гаджети. І якщо в неї ще немає такого годинника, то саме час його для неї придбати! Адже завдяки цьому девайсу ваша кохана не тільки завжди знатиме точний час, але і зможе відповідати на дзвінки, бачити повідомлення, що прийшло їй, зможе зробити своє тренування більш продуктивним, у будь-який момент зуміє виміряти свій пульс і багато іншого. Повірте, такий знак уваги з вашого боку вона точно оцінить!

Сертифікат

Для того, щоб зробити для коханої справжнє свято можна вручити їй один з подарункових сертифікатів, вибрати який можна на https://www.bodo.ua/ua/podarki/. Ви можете підібрати для неї відразу кілька вражень, а вона вже сама вирішить, що їй найбільше цікаво і куди вона хотіла б податися! Це може бути балійське spa, дегустація вина та сиру, аромамасаж, політ в аеротрубі, індивідуальне пошиття спідньої білизни, вечеря в італійському ресторані, запис синглу, фотосесія, стоунтерапія, прогулянка на конях, йога в повітрі, флоат-капсула і так далі.

Романтичний сюрприз

Чому б не влаштувати для своєї другої половинки сюрприз, який буде повністю сповнений романтики та любові? Наприклад, ви можете приготувати для дівчини її улюблений сніданок та каву, а ще обов'язково принести їй усе це в ліжко. Крім того, ви можете розмістити по всьому будинку невеликі записки з освідченнями в коханні та приємними словами, такий милий жест їй точно має сподобатися! Ще одне гарне рішення - це влаштувати для своєї улюбленої квест з пошуку основного подарунка прямо в квартирі, це буде досить цікаво і романтично.

Букет

Ну і як же обійтися цього дня без букета, адже їх так люблять багато дівчат! Радимо вам не скупитися і вибрати для своєї другої половинки справді розкішний букет її улюблених квітів. Ну а якщо ваша дівчина не дуже любить квіткові композиції, то ви можете замовити для неї щось оригінальніше, а саме букет, що складається з чого завгодно! Він може бути з різних закусок, овочів, фруктів, ягід, солодощів, кульок, косметичних засобів, невеликих м'яких іграшок тощо.

Вибирайте той варіант, який, як вам здається, найбільше підійде вашій коханій і радуйте її не тільки цього дня, але й у всі інші дні року!




Теги:жінкам, стосунки, коханій, подарунки, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar