реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Що дасть асоціація з ЄС аграріям Чернігівщини?

Презентація видання «Аналіз впливу асоціації з Європейським Союзом на агропромисловий сектор Чернігівського та Миколаївського регіонів» відбудеться в прес-клубі «Ділове слово» 27 серпня 2014 року.

В дослідженні висвітлено основні питання сільського господарства та розвитку сільських територій в контексті існуючої ситуації та очікуваного впливу від Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Розкрито можливості та загрози, очікувані вигоди, які отримають українські аграрії після введення в дію положень зазначеної Угоди. Звернуто увагу і на торгівлю сільськогосподарськими товарами в рамках зони вільної торгівлі.

Видання призначене для фахівців у сфері агропромислового розвитку, виробників та переробників продукції агропромислового сектору, громадських активістів, викладачів, аспірантів, студентів, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, всіх, хто цікавиться питаннями впливу європейської інтеграції України на перспективи розвитку її сільського господарства.

Електронна версія дослідження доступна для ознайомлення за посиланням: http://siver.pp.ua/biblioteka.php

Під час презентації автори дослідження – науковці, експерти у сфері агропромислового розвитку розкриють зміст видання, основні етапи роботи над ним, можливості продовження зазначеної діяльності та наголосять на тих шляхах розвитку українського аграрного сектору, які дозволять максимально використати надані Угодою про асоціацію з ЄС можливості.

Дата презентації: 27 серпня 2014 року.
Початок: об 11.00.

Місце проведення: актовий зал Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації (м. Чернігів, вул. Белінського, 11).



Теги:прес- клуб Ділове слово, аграрна Чернігівщина, нові книги, асоціація з ЄС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar