реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Сергій Журман: "Об'єднання ПРП з "Батьківщиною" не припинено!" (оновлено)

Партія "Реформи і порядок" (ПРП) призупинила об'єднання з партією "Батьківщина". Політична сила 20 жовтня на з'їзді обрала своїм головою Михайла Косіва і планує взяти участь у президентських виборах 2015 року. У "Батьківщині" ці наміри сприйняли вороже, передає "КоммерсантЪ-Украина".

Через чотири місяці після рішення об'єднатися з партією "Батьківщина" недільний з'їзд партії "Реформи і порядок" вирішив обрати нового голову. "Була обрана дуже гідна людина, політичний в'язень, багаторічний член ПРП, народний депутат багатьох скликань Михайло Косів. Нам потрібна була людина авторитетна, яка гарантувала б, що гроші Партії регіонів ніколи в ПРП діяти не будуть", - повідомив колишній лідер ПРП, а нині заступник глави партії "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Нагадаємо, в ПРП пообіцяли об'єднатися з партією "Батьківщина" напередодні парламентських виборів у 2012 році. Пройшовши до Верховної ради за списками "Батьківщини", колишнє керівництво ПРП оголосило про завершення першого етапу об'єднання.

На Чернігівщині ПРП тривалий час очолював підприємець Віктор Лазар, який перейшов до партії "УДАР Віталія Кличка", інший голова ПРП -- Сергій Журман вже входить до "Батьківщини".

Про припинення об'єднавчих процесів оголосили члени "Фронту змін" (з "Батьківщиною" мали об'єднатися) та УНП (з Народним Рухом). Вибори близько?

Після публікації цього матеріалу, складеного з матеріалів всеукраїнських сайтів, до "Сіверщини" зателефонував колишній голова обласної організації ПРП, депутат обласної ради Сергій Журман, який повідомив:" Інформація не відповідає дійсності. Ніякого припинення об'єднання нема. Просто для ліквідації партії треба подати масу документів у міністерство юстиції. А для цього, відповідно, потрібен голова".
Сергій Журман також повідомив, що 16 обласних організацій ПРП вже завершили процес об'єднання, в тому числі і Чернігівська.



Теги:вибори - 2015, Батьківщина, опозиція, ПРП


Читайте також



Коментарі (0)
avatar