реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Ще одна гаряча точка розпаду Росії

Сьогодні у столиці Кабардино-Балкарії Нальчику введено режим контртерористичної операції. Про це повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на оперативний штаб в КБР, передає Еспресо.TV

"Начальником управління ФСБ Росії по КБР прийнято рішення про проведення з 7.45 контртерористичної операції та введення правового режиму КТО на частині території Нальчику, обмеженої вулицями Ашурова, Суворова, Ідарова і Кабардинській", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в рамках операції на території діятиме низка спеціальних заходів і тимчасових обмежень. Згодом стало відомо, що у п'ятиповерховому житловому будинку в Нальчику силовики блокували чотирьох бойовиків. "Бандити заблоковані на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку по Кабардинській вулиці", - повідомили в правоохоронних органах. Мешканців з будівлі евакуювали.

У відповідь на пропозицію силовиків скласти зброю бойовики відкрили вогонь. Після цього було прийнято рішення про початок активної фази спецоперації. В правоохоронних органах республіки повідомили, що, за попередніми даними, у приватному будинку знищено чотирьох бойовиків.

Нагадаємо, за даними російських ЗМІ, в ніч на 11 грудня Оперативний штаб комітету в Кабардино-Балкарії отримав інформацію про знаходження в одній з квартир в багатоповерховому будинку в Нальчику групи озброєних осіб, причетних до діяльності бандитського підпілля. При спробі проведення перевірочних заходів бойовики обстріляли співробітників силових структур. Після цього було ухвалене рішення про початок активної фази спецоперації.Експрес



Теги:Нальчик, контртерористична операція, Сепаратизм, розпад Росії


Читайте також



Коментарі (0)
avatar