реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Щасливими людей і тварин робить СОLLAR

14 грудня чернігівське підприємство COLLAR Company відзначало своє 24-річчя.

За цей час пройдений шлях, сповнений безлічі подій, здобутків, відкриттів, втілених мрій, сміливості, непохитної віри в потрібність й корисність справи. А починалося все з маленького торгового лотка на базарі в карколомні 90-ті роки вже минулого століття.

Саме тоді, коли в обличчя тисячам людей дихнуло безробіття, бо потужні підприємства міста активно закривалися, перед чернігівським інженером Юрієм Синицею постав ряд гострих проблем: чим займатись далі, як прогодувати сім'ю, де підростали двоє хлопчаків. Ідея торгувати кормом для домашніх улюбленців була спонтанною: в родині Юрія Петровича постійно жили коти, собаки, рибки, голуби. З харчами для них на той час було складно.

Звісно, багато хто з його знайомих на той час кепкував з цієї торгівлі, мовляв, тут людям їсти нічого, а ви переймаєтесь кормом для собак та котів. Як каже Юрій Петрович, на той час в місті навіть не існувало такого поняття, як зообізнес. Але справа потроху рухалась вперед. Найпершими помічниками та однодумцями Юрія Петровича стала саме родина - це був сімейний бізнес. Частково таким він є й зараз, але маленький торговий лоток вже давно перетворився на потужну COLLAR Company, яка експортує високоякісну продукцію в 60-т країн світу і співпрацює з NASA. Сьогодні тут в гарних сучасних умовах кількох цехів та корпусів трудяться майже півтисячі працівників. А компанія продовжує розширятися - тут відкрито немало вакансій з гідною зарплатою, які чекають бажаючих.

Керівник відділу зв'язків з громадськістю Ігор Андрійченко говорить, що місія COLLAR Company полягає в тому, щоб робити щасливими людей і їхніх домашніх улюбленців.

Нині COLLAR Сompany – найбільший в Україні виробник амуніції для домашніх тварин.
На всіх виставках, в яких бере участь підприємство, неодмінну увагу й захват гостей та учасників викликає велетенський нашийник завдовжки кілька метрів і діаметр якого становить два метри. Цей виріб виготовлений саме в Чернігові і претендує на особливу відзнаку.

Олександр Скоропис, керівник виробництва амуніції WAUDOG:
- Нинішній рік дуже результативний і навіть рекордний для нас. Ми запровадили у виробництво найбільшу за всю історію компанії кількість нових продуктів. Нововведення торкнулися й системи управління, мотивації персоналу, ми запровадили філософію успіху Кайдзен і багато-багато вчились.
Кількість і різновиди продукції для братів наших менших, продемонстровані під час прес-туру, неабияк вражають: повідки, нашийники, намордники, одяг та взуття для собак, іграшки для тварин, акваріуми, освітлення для акваріумів, наповнювач для котячих лотків, амуніція та аксесуари для котів тощо.

Іван Груда, керівник виробництва PULLER:
- Ми виготовляємо тренувальні снаряди та іграшки для собак. Вироби здобули популярність в десятках країн світу. Ми своєчасно виконуємо замовлення наших партнерів і клієнтів із США, Європи, Азії. До слова, тренувальний снаряд для собак Пуллер отримує нагороди в США, а чемпіонати з Дог Пуллер успішно проходять в десятках країн світу – від Японії до Канади.

Ще один популярний продукт компанії – якісний деревинний наповнювач для туалету Super Cat. Юрій Синиця, співвласник COLLAR, керівник виробництва SuperCat:

- Виробництво SuperCat – лідер ринку деревинних наповнювачів. Це наш супергерой у боротьбі із запахом. Ми пишаємось тим, що наш продукт допомагає турбуватись про домашніх улюбленців тисячам клієнтів.

Екскурсію лабораторією інноваційних продуктів – відділом розвитку компанії, який розробляє новинки для домашніх улюбленців, провела його керівник Анастасія Кузьменко:

- Ідеї для новинок нам підказують самі власники тварин, - каже пані Анастасія. – Щороку ми розробляємо, тестуємо і випускаємо на ринок десятки нових продуктів, які часто не мають аналогів у світі.

Пані Анастасія продемонструвала одну з останніх розробок компанії новий диво-поводок. Він виглядає як зручне й компактне кільце, наповнене аксесуарами, його можна просто тримати в кишені чи рукаві. Він діє за принципом рулетки.

Керівниця відділу персоналу Наталія Богданович зазначила:
- У нас створені всі умови для творчої й професійної реалізації спеціалістів різних професій. Понад сто працівників компанії з нами вже більше десяти років, а є й такі, що працюють по два десятки років.

Продукція COLLAR Company здобула широку популярність і затребувана власниками домашніх тварин, пропоновані компанією товари визнані експертами зооринку в усьому світі. А у 2016 році флагманські продукти COLLAR Company - тренувальний снаряд для собак PULLER та курточка для собак AiryVest - отримали престижні нагороди в Європі та США.

Як зазначив під час прес-туру, організованого Медіа-Центром "Моє Місто", Ігор Андрійченко, COLLAR Company реалізує свою місію завдяки випуску інноваційної продукції, організації подій світового рівня, таких як чемпіонат світу по Дог Пуллер та соціальні проєкти на зразок каністерапії. А ще підприємство активно сприяє розвитку спорту. За ініціативи власника компанії Юрія Синиці в Чернігові вже два роки працює надсучасний спортивний комплекс "Черінігів-Арена" та спортивна школа, яку відвідують 160 дітей.

Інеса ФТОМОВА
Фото автора






Теги:улюблена справа, підприємництво, Моє місто, домашні тварини, Інеса Фтомова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar