реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Шахтар» Донецьк - «Інтер»: який прогноз на матч?

У вівторок 27 жовтня в рамках другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів донецький «Шахтар» прийматиме «Інтер». Матч відбудеться о 18:55 за київським часом.

Поки що гра «Шахтаря» дає трохи приводів для оптимізму. Безумовно, в першому турі групового етапу підопічні Луїша Каштру здивували футбольну публіку, а заодно принесли непоганий прибуток букмекерських контор перемогою над мадридським «Реалом» на «Сантьяго Бернабеу» з рахунком 3: 2. Однак тут не тільки заслуга донеччан, але і свою лепту внесла недооцінка іспанцями суперника. Все-таки грали українці далеко не оптимальним складом.

У минулому сезоні «Інтер» свій виступ в Лізі Чемпіонів починав в групі з «Барселоною» і дортмудской «Боруссією», пропустивши обидві команди вперед себе. На нинішньому турнірі підопічні Антоніо Конте стартували нічиєю з менхенгладбахської «Боруссією» (2: 2). Незважаючи на те, що міланці першими відкрили рахунок, в результаті врятувати хоча б одне очко вдалося незадовго до фінального свистка.

● «Шахтар» виграв тільки 3 з 14 останніх матчів у Лізі Чемпіонів.
● «Інтер» виграв лише два з останніх 11 матчів у Лізі чемпіонів.
● «Інтер» зіграв проти українських клубів в єврокубках дев'ять матчів і жодного разу не програв, здобувши шість перемог.
● «Шахтар» забиває хоча б гол у восьми останніх офіційних домашніх матчах.
● «Інтер» забивав хоча б раз в 11 останніх гостьових матчах.

Портал “ВсеПроСпорт” повідомляє, що «Інтер» у букмекерів справедливо йде фаворитом матчу. Італійці і за складом і за якістю гри виглядають зараз сильніше, ніж «Шахтар», незважаючи навіть на перемогу «гірників» над «Реалом». «Інтер», як мінімум, не програє в цій зустрічі, і команди обміняються результативними ударами. Як прогнозує БК Winline - Інтер не програє + обидві заб'ють за 1.97.



Теги:Футбол, шахтар, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar