реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Сесія ради зірвана "регіоналами"

Ми вже повідомляли про сесію Ніжинської міської ради, коли депутати відмовилися працювати з міським головою, якого суд визнав винним в отриманні хабара в особливо великих розмірах.

Подаємо іншу позицію -- депутата Максима Багрінцева.

13 листопада сесія Ніжинської міської ради не розпочала свою роботу, а була просто зірвана депутатами міської ради членами Партії «регіонів» М. Ступаком, А. Походнею, С. Пархоменком та О. Багнюком.

Вищезгадані депутати на сесії міської ради закликали мера м. Ніжина залишити свою посаду й піти у відставку, а також говорили, що особисто мер м. Ніжина нічого не зробив для Ніжина.

Ніжинський міський голова М. Приходько працює на своїй посаді 18 років. В цей час відбулося підняття економіки громади з руїни після розпаду Радянського Союзу, було проведено модернізацію виробничого та промислового комплексу м. Ніжина, зараз дана сфера є рентабельною та орієнтованою на ринкову кон’юктуру, що дає можливість в повному обсязі наповнювати бюджет м. Ніжина й завдяки бюджетним фінансовим ресурсам м. Ніжина, дієво та плідно вирішувати нагальні проблеми громади.
Депутати Ніжинської міської ради від Партії «регіонів» М. Ступак, А. Походня, С. Пархоменко та О. Багнюк всіляко перешкоджають своїм колегам депутатам та міському голові працювати й вирішувати важливі питання задля забезпечення стабільного функціонування, що пов’язано з життєдіяльністю громади.

Сам М. Приходько сказав, що "у відпустку та у відставку не збирається». А наостанок сказав, що він "вирок оскаржить й все буде гаразд».
Депутат Ніжинської міської ради
Багрінцев Максим



Теги:приходько, Ніжин, Багрінцев, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar