реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Сесія Ніжинської міської ради відбулася

Сьогодні, 4 грудня, сесія Ніжинської міської ради відбулася. На сесію прийшли 32 депутати. Сесія пройшла надзвичайно швидко, успішно та результативно: всі питання, які були в порядку денному, були затверджені.

Депутатами міської ради затверджені 21 питання, 3 питання були відправлено на доопрацювання. Найбільшу дискусію викликав проект рішення «Про заборону розміщення малих архітектурних форм в центральній частині м. Ніжина», але дане рішення не знайшло відповідної підтримки й не було прийняте. З цього приводу депутати висловились так: «Якщо держава не може забезпечити народ України та в тому числі мешканців м. Ніжина достойною роботою, то хай люди краще торгують, ніж мітингують».

Напевно, сесія Ніжинської міської ради відбулася тому, що депутати злякалися закликів депутата Багрінцева Максима розпустити міську раду.

Міський голова Ніжина М. Приходько сказав: «Сесія відбулася -- це гарний знак, але якщо депутати знову не будуть приходити на сесії й не будуть виконувати свої обов’язки, я розпущу міську раду й призначу нові вибори».

Олександр РОЗИНСЬКИЙ



Теги:самоуправління, Ніжин, міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar