реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Серйозні звинувачення проти очільника ОПУ висунув “слуга народу”

Нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос звинуватив брата керівника Офісу президента України Андрія Єрмака в тому, що він нібито “торгує” державними посадами.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп опублікував відеозаписи, на яких людина, схожа на брата керівника ОП – Дениса Єрмака – обговорює з невідомими особами призначення на різні посади, зокрема, в Київській митниці, Міністерстві інфраструктури і “Укрзалізниці”.

“Відео докази як Єрмак через свого брата барижіть державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонку (привіт з рф), ну і звичайно заробіток на державі”, – написав Лерос.

На звинувачення відреагував сам Єрмак. Він заперечує, що його брат може бути причетний до незаконної діяльності, а також заявив, що звернеться до правоохоронців через поширення відео з його братом.

“Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовленням це робив, як ці записи опинилися у Гео Лероса”, – написав він.

Журналіст Сергій Руденко прокоментував цю колізію таким чином: “Нардеп Гео Лерос оприлюднив сьогодні відеодокази того, як брат голови Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади. Не безвозмєздно. Ще раз. Брат голови Офісу президента обговорює питання призначення на державні посади. Оприлюднено поки що 11 відео, які зроблені прихованою камерою.

Лерос пропонує Андрію Єрмаку піти у відставку. І каже, що у нього ще є записи. Натомість Єрмак погрожує йому ДБР і СБУ.

В цій ситуації голові ОПУ на час проведення розслідування треба скласти повноваження.

Барижити на посадах – ганебно. Але ще ганебніше це барижництво прикривати Службою безпеки України та Державним бюро розслідувань”.Політарена



Теги:Андрій Єрмак, Корупція, команда ЗЕ, Слуга народу


Читайте також



Коментарі (0)
avatar