реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сергія Журмана суд визнав хабарником, але не посадив

Вищий антикорупційний суд затвердив угоду про визнання винуватості між колишнім головою Чернігівської райдержадміністрації та прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Експосадовцю суд призначив іспитовий термін. Про це повідомляє АSPI

Посадовець обвинувачувався в одержанні неправомірної вигоди від директора приватного підприємства за прийняття рішення про розроблення та затвердження детального плану територій, а також проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок. У ході судового розгляду обвинувачений визнав свою вину, йдеться у повідомленні САП.

Вироком суду колишньому голові райдержадміністрації призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських функцій, строком на 3 роки. Одночасно експосадовцю визначено іспитовий строк тривалістю 3 роки, йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що голову Чернігівської районної державної адміністрації Сергія Журмана затримано на хабарі понад рік тому. Він отримав 10 тисяч доларів за "сприяння" у зміні цільового призначення земельної ділянки загальною площею 6 га на території Чернігівського району.



Теги:Сергій Журман, Вищий антикорупційний суд, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar