реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Сергію Журману визначили нічний арешт

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду змінила запобіжний захід ексголові Чернігівської РДА Сергію Журману, який “погорів” на хабарі у 10 тисяч доларів, з цілодобового домашнього арешту на нічний. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

Повідомляється, що 13 січня Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційну скаргу підозрюваного, ексголови Чернігівської РДА, на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 4 січня 2021 року про продовження запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 4 березня 2021 року.

“За результатами розгляду апеляційної скарги суд частково задовольнив апеляційну скаргу, скасував ухвалу слідчого судді та прийняв нову, якою продовжив підозрюваному до 04.03.2021 включно строк дії запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, заборонивши йому залишати місце проживання у період доби з 20:00 до 06:00, за виключенням необхідності отримання медичної допомоги”, — йдеться в повідомленні.

Також суд продовжив дію обов’язків, покладених на підозрюваного, а саме:

— прибувати до органу досудового слідства, прокурора, слідчого судді та суду за першою вимогою;
— не відлучатися з населеного пункту, в якому він проживає, без дозволу;
— повідомляти про зміну свого місця проживання та місця роботи;
— утримуватися від спілкування із свідками;
— здати на зберігання свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України і в’їзд в Україну.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади голови Чернігівської районної державної адміністрації Чернігівської області Сергія Журмана, який “погорів” на хабарі у 10 тисяч доларів.

Як повідомлялося, за даними правоохоронців, у листопаді 2020 року у Чернігівській області голова РДА вимагав та одержав 10 тис. доларів за зміну цільового призначення землі.УНН



Теги:Сергій Журман, Чернігівська РДА, Корупція, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar