реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Сергій Аверченко став колишнім в "УДАРі"

Не встигши ввійти у курс справ в "Укроборонпромі", народний депутат від партії "УДАР" Сергій Аверченко пішов керувати Державним управлінням справами відповідно до указу в.о. Президента Олександра Турчинова. Та й то- за оборонпромом слідкують, як мінімум, три спецслужби, а тут - вільніше керувати....

Такий швидкий кульбіт має і ще одне продовження - за неофіційними даними, Сергій Аверченко більше не є членом партії "УДАР", хоча ще числиться головою Чернігівської обласної організації партії. Але на сьогоднішній партійній конференції його вже не було і на прямі питання делегатів де ж голова обласної організації відповіді ніхто не поспішав надати.

Офіційний сайт партії містить останнє вітання від С. Аверченка з Днем Збройних Сил України датоване аж 6 грудня минулого року.

Як відомо, Сергій Аверченко робив зусилля стати головою Чернігівської ОДА і навіть збирав підписи членів обласного штабу національного спротиву. Проте лідер партії Віталій Кличко прийняв рішення, що ударівці у цю тимчасову владу не йдуть. Виходить, С. Аверченко порушив наказ лідера?

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:нові кадри, Сергій Аверченко, удар, Державне управління справами


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А що, очікували іншого?
avatar