реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

"Семенівка- агро" труїть бджіл!

На орендованих землях в напрямку Янжулівки (для комуністів назва -- Жовтневе) та біля Миколаївки Семенівського району підприємство "Семеніівка- агро" обробляє землю якоюсь отрутою і труїть нещадно бджіл.

"Жалко дивитися, -- каже фермер, депутат Семенівської районної ради Василь Малкович, -- бджоли вилетіли з обніжком і лежать, уславши доріжку біля вуликів. Так я ще так, балуюст тільки пасікою, а мій сусід з того живе. То він оце сидить і плаче!"

Раніше "Семенівка-агро" обробляли поля вночі, а тепер сіють отруту вдень. І цілком можуть залишити пасічників без меду і навіть без бджіл. А садовину -- без плодів.

Найгірше те, що через купу вихідних в жодну офіційну контору додзвонитися неможливо, як і до хазяїна підприємства, що живе, мо, на Кіпрі...



Теги:Екологія, отрутохімікати, бджоли, Семенівка


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
У Новгород-Сіверському районі схожу картину спостерігали минулого року.Тоді на сполах забили фермери,пасічники, опозиційні депутати, навіть головний ветеринарний лікар? У роз\ясненнях відповідних служб на депутатський запит  тільки осінню 2012 року було повідомлено, що всі обробки з літаків на полях району проводились без всіляких дозволів. Отакої!
avatar
2
Цим має опікуватися товариство бджолярів, де є такі авторитетні люди як В.А.Ющенко.
avatar