реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Сецоперація в Ніжині: викрито шахрайку, знайдено ноутбук, затримано наркоторговців

Як ми вже неодноразово повідомляли, після відпрацювання обласного центру працівниками обласного управління міліції розпочались відпрацьовуватись і районні центри. Тиждень тому міліціонери завітали до Прилук, а наприкінці минулого тижня співробітники міліції спільно з військовослужбовцями внутрішніх військ МВС України провели оперативно-профілактичне відпрацювання Ніжина та району.
Після інструктажу особового складу, який провів начальник управління громадської безпеки УМВС України в Чернігівській області Едуард Гребенюк, міліціонери приступили до роботи. Почали з центральних вулиць міста, де вже наступного дня кудись зникли молоді люди з пивом. У вік передових інформаційних технологій відомості розповсюджуються миттєво, тому вже незабаром увесь Ніжин знав, що пити пиво і курити в громадських місцях – заборонено.

Бійці ДАІ, патрульної служби, ВВ-шники та дільничні не ставили собі за мету когось жорстоко карати. Ні. В першу чергу проводилася профілактична робота. Ну а вже якщо хтось цілеспрямовано порушував закон, тому виписували штраф.

Прибулі з обласного Управління МВС співробітники разом з ніжинськими колегами виявляли на місцевих ринках порушення правил торгівлі, особлива увага приділялась торгівлі рибою, затримували наркоторгівців та нечистих на руку лиходіїв, любителів чужого добра. Коли ж міліціонери підбивали підсумки своєї роботи, то констатували той факт, що результати проведеної спецоперації обнадійливі.

За весь період відпрацювання працівниками міліції були складені 598 протоколів про адміністративні правопорушення, вилучено 10 одиниць зброї, розкрито 15 злочинів з них: 6 тяжких та 2 минулих років. Оперативники карного розшуку майже по «гарячих» слідах затримали зловмисника, який поцупив ноутбук із «Миколаївського Собору», а працівники сектору по боротьбі з економічною злочинністю викрили шахрайку, яка видурила у мешканки Ніжина майже 80 тисяч доларів США.

Тепер справа за місцевими правоохоронцями, які мають не зафіксуватися на досягнутому, а нарощувати темпи боротьби з правопорушеннями, насамперед в молодіжному середовищі.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області




Теги:міліція, наркоторговці, Кримінал, Ніжин, Ноутбук, шахрайка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar