реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ проти канабіса

Управлінням СБ України в Чернігівській області завершено розслідування кримінального провадження стосовно двох іноземних громадян, які підозрюються у тому, що вони намагалися контрабандним шляхом переправити на територію сусідньої держави 4 кг канабісу.

У березні ц.р. у пункті пропуску «Сеньківка» співробітники СБ України спільно з прикордонниками зупинили автомобіль, у якому перебувало двоє громадян Республіки Молдова віком 29 та 32 роки.

Під час проведення поглибленого догляду транспортного засобу, у порожнині запасного колеса, яке знаходилось у багажному відділенні авто, правоохоронці виявили та вилучили 21 поліетиленовий пакунок з наркотичним засобом. Таким чином правоохоронні органи не допустили потрапляння до незаконного обігу понад 800 доз наркотику.

Обом зловмисникам оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст. 28, ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинена групою осіб за попередньою змовою), ч. 3 ст. 307 (незаконне зберігання та перевезення з метою збуту наркотичного засобу в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 32, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305 (замах на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. За рішенням суду підозрюваним було обрано запобіжний захід тримання під вартою.

Наразі матеріали кримінального провадження із затвердженим обласною прокуратурою обвинувальним актом скеровано до Городнянського районного суду Чернігівської області.

Управління СБ України в Чернігівській області



Теги:канабіс, СБУ, трафік, наркоторгівля, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar