реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Канабіс не пройшов!

Співробітники СБУ затримали двох іноземців за контрабанду 4 кг канабісу

У березні ц.р. у пункті пропуску "Сеньківка" Чернігівської митниці співробітники Управління СБ України в Чернігівській області спільно з прикордонниками затримали двох іноземних громадян, які намагались контрабандним шляхом перемістити через українсько-російських кордон особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Під час проведення поглибленого прикордонно-митного догляду транспортного засобу, у порожнині запасного колеса, яке знаходилось у багажному відділенні автомобіля, правоохоронці виявили та вилучили 21 поліетиленовий пакунок з підозрілою речовиною.

Згідно з висновком експертизи вилучена речовина загальною вагою понад 4 кг є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Управлінням СБ України в Чернігівській області стосовно затриманих осіб відкрито кримінальне провадження за ст.305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Згідно з чинним законодавством контрабандистам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 12 років з конфіскацією наркотичних засобів та майна. Наразі спільникам оголошено підозру у скоєнні вказаного злочину.

За рішенням суду затриманих взято під варту.
Триває досудове розслідування.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:Контрабанда, канабіс, СБУ, Сеньківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar