реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

СБУ просить бути уважними: війна триває!

Управлінням Служби безпеки України в Чернігівській області спільно з іншими силовими відомствами посилено заходи з охорони об'єктів промисловості та інфраструктури. У місцях масового скупчення людей, вживається комплекс дій, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припинення можливих терористичних проявів. В оперативному режимі працює регіональна координаційна група Антитерористичного центру при УСБУ.

Управління СБ України в Чернігівській області звертається до чернігівців з проханням бути пильними. Інформацію про перебування в регіоні підозрілих осіб, факти та наміри здійснення сепаратистської і терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності, а також у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, отримання інформації про осіб, які причетні до незаконного обігу зброї, боєприпасів і вибухових речовин, слід повідомляти за номером «телефону довіри»: (0462) 676-208.

Нагадуємо, що при виявленні вибухових пристроїв необхідно якнайшвидше повідомити про це органам МВС за номером телефону 102. При цьому не можна наближатися до підозрілого предмету (граната чи інший бойовий припас, підозрілий пакунок або валіза), забезпечити безпеку людей поблизу цього місця.

Зателефонувавши за номером 102, необхідно зазначити своє прізвище та ім’я, домашню адресу, номер телефону, також точне місцезнаходження вибухового пристрою. Правоохоронців слід поінформувати, де буде чекати їх приїзду особа, котра виявила знахідку.

У безпосередній близькості до підозрілого предмету користуватися мобільним телефоном забороняється з міркувань безпеки. Адже не виключається можливість управління пристроєм на відстані.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:вибухонебезпечені предмети, диверсанти, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar