реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Діда- терориста піймав батальйон "Чернігів" разом з СБУ

Працівники Служби безпеки спільно з бійцями батальйону «Чернігів» знайшли чоловіка, який у січні приніс на блокпост силовиків у Станиці Луганській банку з медом, в якій була вибухівка. Тоді один боєць загинув і троє отримали поранення.

Про це радник голови СБУ Маркіян Лубківський написав на своїй сторінці Facebook.

«Бійці Служби безпеки України спільно з батальйоном «Чернігів» знайшли (!) та затримали громадянина України 1951 р. н., який у Станиці Луганській на блокпосту «пригостив» українських військових трилітровою банкою меду, в якій опинилася вибухівка», — пише радник голови СБУ.

Він додав, що зараз триває експертиза та інші слідчі дії.

Як повідомлялося раніше, 17 січня на блокпост під Станицею Луганської прийшов немолодий чоловік і приніс військовим 3-літрову банку меду — на знак подяки. Коли солдати хотіли спробувати гостинець, банка вибухнула. В результаті цинічного теракту загинув один військовослужбовець і троє отримали поранення.

Силовики висловили припущення, що закласти вибуховий пристрій в скляну банку і привести його в дію за допомогою радіокерованого дистанційного передавача могли тільки досвідчені диверсанти.



Теги:Станиця Луганська, диверсанти, батальйон Чернігів, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar