реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

СБУ повідомляє

В інформаційно-довідковому залі Управління СБУ в Чернігівській області оновлено базу даних відкритого електронного архіву розсекречених документів Служби безпеки України. До бази внесено відомості про 150 тисяч радянських військовополонених періоду Другої світової війни. Ці дані нещодавно були передані Службі безпеки України німецьким Об’єднанням “Саксонські меморіали” у межах двостороннього співробітництва.
Архів даних, зібраний цим громадським об’єднанням, містить інформацію про багатьох наших співвітчизників, які брали участь у Другій світовій війні.
Завдяки оновленій базі даних електронного архіву громадяни зможуть дізнатися про долі своїх рідних, які зникли безвісті у роки війни або потрапили у полон та утримувались у концтаборах на території Німеччини.
Крім того, розширено масив даних щодо репресованих у 1920-50-х роках. На теперішній час він нараховує понад 346 тисячі осіб.

Нагадаємо, що інформаційно-довідковий зал Управління СБУ в Чернігівській області (м. Чернігів, вул. Шевченка, 28) працює щоденно з 14-00 до 17-00, окрім суботи, неділі та святкових днів. Телефони для довідок: 655-436, 655-438.

Прес-група Управління СБУ
в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar