реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

СБУ піймала військового хабарника

Співробітники Управління СБ України в Чернігівській області викрили та припинили протиправну діяльність командир навчальної роти однієї з військових частин, який вимагав хабара від солдата строкової служби за приховування факту порушення останнім дисциплінарного статуту.

21 січня співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» у його службовому кабінеті під час одержання ним 4 тисяч гривень.

У рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України, тривають невідкладні слідчі дії. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що в Управлінні діє "телефон довіри" — (0462) 676-208, за яким жителі Чернігівщини мають можливість повідомити про факти вимагання коштів та інші корупційні діяння посадових осіб. Інформація, яка надійде за цим номером, обов’язково буде перевірена. За результатами перевірки згідно з чинним законодавством будуть прийняті відповідні рішення.

Прес-група Управління СБ України
в Чернігівській області



Теги:телефон довіри, СБУ в Чернігівській області, хабар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar