реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Самозакоханий павич

Останні заяви Арестовича- це не просто сексизм, а конкретний заклик до насильства.

«Жінка - істота, яку хочеться задушити»- верзе полковник. В країні, де катастрофічно зростає домашнє насильство, й брак психологів, аби допомогти людям з ПТС повернутися до норми.

Людина, яку планомірно розкручував марафон, закликає українок душити. Й нуль реакції уповноваженого з прав людини і правоохоронців. З колегою Інною Совсун звертаємося до ГПУ порушити кримінальну справу щодо Арестовича через заклики до насильства та мову ворожнечі.

Два роки тому в ефірі загальноціонального каналу, де Арестович був постійним гостем (як і в ток шоу ), я перша поставила точний діагноз цьому дрімучому совку і сексисту, раднику ОП, який представляв Україну в Мінську.Витримала добрячу порцію хейту, бо ж Арестовича старанно розкручували на всіх каналах, бо він критикував опозицію.

Що з себе уявляє цей самозакоханий павич, було зрозуміло відразу. Але з початком війни Арестович отримав ще більше ефіру і з ранку до ночі брехав в марафоні. Про двє- трі нєдєлі, закінчення ракет в РФ, оточення Банкової і героїчну оборону ОП, про швидку перемогу. Його продовжували тягати в змі- і це про якість української журналістики.

Зараз, на відміну від жінок - депутаток місцевих рад, яким заблоковано виїзд закордон, Арестович катається по конференціях і форумах, і несе свою маячню. Це неможливо без підтримки Банкової. А, отже , це і є ставлення самої влади до українок- «тр….ать і душить».

Ірина ГЕРАЩЕНКО



Теги:сексизм, Арестович, Ірина Геращенко, мова ворожнечі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar