реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Рух оголошує мобілізацію!

Звернення до колишніх і майбутніх членів Народного Руху

Шановні соратники, що з Руху «заблукали» в інших партіях! Звертаємося до вас із закликом повертатися у свою партію, з якої ми всі починали – Народний Рух України. Бо Рух відроджується – і такою є логіка політичних процесів в Україні.

«Наївшись» олігархічними партіями, які то з вилами, то з сердечками служать чужим силам, а українською риторикою тільки прикриваються, наситившись молодими партіями, яким політично активні громадяни давно втратили лік і які дурили виборців то юристами, то економістами, а тепер – молодими обличчями, ми кажемо: пора повертатися до Народного Руху.

Колись нам штатні політологи закинули гнилу ідейку – мовляв, Рух виконав свою місію, добившись незалежності України так, як її виконали польська «Солідарність» і литовський «Саюдіс». Але при цьому, чи через брак освіти чи на замовлення кучмівської адміністрації, ці політологи «забували» вказати, що польська «Солідарність» була профспілкою, а «Саюдіс» також не був партією і вони виконали дійсно свою місію, бо на їх місце прийшли ТРАДИЦІЙНІ політичні партії, які діяли в Литві і Польщі до другої світової війни. В Україні ж традиція політичних партій була перервана через тривалий час російсько- радянської окупації. І тому саме Народний Рух став українською традиційною політичною партією.

Народний Рух сьогодні є легендою – бо саме він привів до Незалежності. Проте і сьогодні Рух знову стає потрібним, адже нам треба Україна не тільки незалежна, але й багата, сильна, зрештою, - українська. І останні проміжні вибори показали, що виборці починають розуміти потребу ідеологічних партій, найбільш відомою з яких є Народний Рух. А декларації політиків, які дурять виборців то радикалізмом, то соціальною справедливістю, а самі крадуть мільйони грошей, коштовні картини та вина, показують, що таки Рух потрібен знову.

Так, керівництво Руху в Києві і в областях наробило багато помилок. Скажімо, чернігівські рухівці за рішенням проводу балотувалися в різного рівня ради від всяких партій, тільки не від Руху. Ця практика новим керівництвом визнана помилковою і зараз Центральний провід НРУ ставить задачу участі Руху в усіх виборах. І вже у восьми об’єднаних територіальних громадах головами обрані рухівці. Досі ж Рух на Чернігівщині не брав участі у виборах більше 10 років – цій практиці буде покладено край. До речі, у Чернігові почато процес структуризації Руху – осередки будуть утворені в межах виборчих округів і всі рухівці будуть брати участь у виборах: хто агітатором, хто спостерігачем, хто членом комісії, а хто й кандидатом у депутати.

Закликаємо йти до Народного Руху і нове покоління українських борців – які пройшли фронт на сході країни. Адже створення нових партій, навіть з красивими, фронтовими брендами тільки розтягує українські патріотичні сили. Приходьте в Рух – для вас вільні керівні місця в різного рівня рухівських структурах, адже в нас ніхто не тримається за посади. Ми – ідеологічна українська партія, а не клуб того чи іншого лідера.

Рух відроджується! Ви з нами?

Василь ЧЕПУРНИЙ, виконуючий обов’язки голови обласної організації Народного Руху України,
Валерій САРАНА, перший голова чернігівського краєвого Руху.



Теги:Василь Чепурний, Валерій Сарана, декларації, Народний Рух


Читайте також



Коментарі (0)
avatar