реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Рука святого мандрувала з Чернігова до Тернополя

Цими дня сповнилася благодаті Тернопільська земля. Адже з благословення Преосвященнійшого Іларіона, єпископа Чернігівського і Ніжинського, до Тернополя прибула частиця мощей святителя для поклоніння та молитовного заступництва жителів Подільського краю.
Урочиста зустріч ковчегу із частицею мощей святителя відбулася 22 червня. Керуючий Тернопільсько-Бучацькою єпархією привіз святиню до храму Різдва Пресвятої Богородиці м.Тернополя. Після урочистої зустрічі розпочалося Всенічне бдіння, яке очолив єпископ Нестор

Наступного дня, у день пам'яті святителя, було відслужено Божественну літургію, яку очолив єпископ Тернопільський і Бучацький Нестор у співслужінні духовенства м.Тернополя.

Після завершення Богослужіння було відслужено молебен до святителя Іоана, після якого духовенство та всі вірні приклалися до святих нетлінних мощей. У своїй проповіді владика Нестор розповів про подвиги і труди святителя Іоана Тобольського на Чернігівській та Сибирській землі.




Теги:Тернопіль, Іоанн Тобольський, мощі


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Все почалося з часточки мощей, яку нібито привіз якійсь Варух, тоді почали писати промінева кістка, а зараз не бояться і рукою назвати! Брехуни ви! Чи може мощі святі ростуть як живі?
avatar