реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Розенблата піймали!

Нардепа Борислава Розенблата зняли з рейсу в аеропорту "Київ", коли він намагався вилетіти в Німеччину.
Про це Цензор.НЕТ повідомив його адвокат Олексій Шевчук.

"Без жодного рішення суду провели обшук, вилучили паспорт і телефон", - розповів Шевчук.

За словами адвоката, Розенблата не випускають із території аеропорту.

Шевчук додав, що Розенблат попередив НАБУ, що їде в Німеччину на три дні за станом здоров'я і надав копії квитків в обидва боки.

Розенблат точно причетний до ліквідації\рейдерства підприємства "Прилуцьке масло", а щодо причетності до інших оборудок, то він вміє викручуватися (чи викупялтися?), оскільки навіть електронний браслет з нього зняли суто через юридичні проволочки.

Розенблат виступив гарантом звільнення з-під варти заступника міністра оборони, якому пред'явлено звинувачення у крадіжці 149 мільйонів.

Нагадаємо, 18 липня Солом'янський районний суд Києва обрав Розенблату запобіжний захід у вигляді 7 млн ​​гривень застави. Йому закидають отримання хабара $ 285 тис. хабара. Близько року тому в рамках розслідування про нелегальний видобуток бурштину на нардепа вийшла агент НАБУ. Вона назвалася представником компанії "Фуджейра" з ОАЕ, яка нібито мала намір добувати й експортувати бурштин із Житомирської області. Депутат повинен був допомогти агенту отримати ліцензію на користування надрами та внести законодавчі поправки до Митного і Податкового кодексу спеціально під "Фуджейру", серед іншого, щоб компанія платила меншу ренту за видобуток бурштину.

Зазначимо, що у Борислава Розенблата є вид на проживання в Німеччині, а також будинок, який, згідно з декларацією, він придбав у грудні 2016 року. Джерело: https://ua.censor.net.ua/n459784



Теги:олігархи, Прилуки, житомир, БПП, Корупція, Розенблат


Читайте також



Коментарі (0)
avatar