реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Розвалену школу "ремонтує" фірма Кауфмана

Відділ освіти Новгород-Сіверської райдержадміністрації Чернігівської області 13 листопада 2012 року за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ «Новгород-Сіверська пересувна механізована колона №86» реконструкцію школи в селі Грем’яч. Вартість угоди склала 4,76 млн грн.

Повідомляє портал «Наші гроші» з посиланням на«Вісник державних закупівель».

Реконструювати повинні саме приміщення школи та її дах, деталі не повідомляються. Роботи мають завершити до кінця наступного року. Кошти виділено з районного бюджету.

Основним фактичним власником «Новгород-Сіверської ПМК №86» є В’ячеслав Кауфман, голова Новгород-Сіверської райдержадміністрації. Ця є фірма добре поживилася і на реставрації новгород- сіверського монастиря.

Нагадаємо, у Грем'ячській школі зробили демонтаж старої підлоги та системи опалення. Тепер можновладці кажуть, що споруду лагодити далі немає за що.



Теги:Корупція, Новгород- Сіверський, Грем'яч


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
теперь Гремьяческую школу подготовить к новому учебному году может либо чудо, либо повторное финансирование, но ни одного, ни другого в ближайшем будущем не предвидится, денег в бюджете практически нет, а новый кредит еще не взяли! разве что председателю райгосадминистрации свой кабинет уступить детям, ведь он со своими обязанностями все равно не справляется!
avatar