реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Розпродаж Росії: Путін підписав закон

Поки росіяни радіють набуття Криму і витрачають свої гроші і сили на поліпшення кримського способу життя, а на Україні багато хто мріє про приєднання до Росії, президент РФ підписав дуже важливий закон, який може мати найважчі наслідки ...

Як звичайно, «під шумок Нового Року», правлячий режим пропхав дуже важливий закон, який отримає найтяжчі наслідки. Мова в законі йде про заснування на Далекому Сході спеціальних «територій випереджаючого розвитку» (ТОР), в яких буде обмежено дію російського законодавства, скасовано місцеве самоврядування, і які можуть бути передані іноземцям «в тривалу оренду».

Для розуміння масштабності задуманого, відзначимо, що заради нього змінили наступні Кодекси Російської Федерації: цивільний, містобудівна, трудової, земельний, лісовий; так само федеральні закони: про законодавчих і виконавчих органів влади суб'єктів РФ, про місцеве самоврядування, про приватизацію, про обов'язкове страхування, про іноземців, про ліцензування, про екологічну експертизу, про митні відрахуваннях «та інші законодавчі акти Російської Федерації.

Припустимо, що «все це робиться на благо Росії». Адже нам постійно навіюють, що у нас все одно немає і, мабуть, не буде грошей на розвиток нашого Далекого Сходу. Оскільки ми всі відкладаємо гроші «на чорний день» - в «подушку безпеки» в США (які нам її ніколи не повернуть, а свої гроші ми надрукувати "не можемо", і те, що при цьому ми є рекордсменами з падіння курсу серед економік вище $ 100 млрд., нікого не хвилює).

До речі, тим самим Володимир Володимирович здійснить мрію самої самої запеклою ліберальної тусовки, яка мріє від «відділенні Далекого Сходу, Сибіру» і т.д. Як це відверто заявляли громадяни Биков-Зільбертруд, Венедиктов, Альбац та ін. Сволота, яку в інтернеті азартно і по праву штовхають «вірні шанувальники Великої Керманича Путіна». Кого їм штовхати зараз? Себе або предмет свого обожнювання? Воістину, «не сотвори собі кумира» ...

Не складно здогадатися, що ці території виділяються під «наших китайських партнерів». Передбачається, що до нас приїдуть китайці, і самі за свої гроші розвинуть нам наші землі. А ми ще й отримаємо з усього цього податки в казну.

Оскільки ми реалісти, і давно стежимо за ситуацією, то розуміємо, у що це насправді перетворитися - в хижацьке розбазарювання наших корисних копалин, наших ресурсів - на благо сусідньої країни. Нам же залишиться випалена і іспоганенная земля - як її вже залишали китайські фермери, варварськи експлуатували орендовані поля.

Все, що мало б стати власністю наших нащадків, піде на посилення Китаю (Кореї та ін.), Які заплатять нам якісь відрахування.

більш детально можна прочитати на сайті Институт высокого коммунитаризма



Теги:українська діаспора, Далекий Схід, розпад РФ, китайський наступ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar