реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Розпад РФ неминучий

Років 20 тому я написав велику статтю про розпад Московської імперії. Бо і тоді і зараз вважаю, що нинішня Рашка частково зберегла ознаки і атрибути імперії (у зредукованому і деградованому вигляді) і реально перестане існувати як така після розпаду федерації.

На статтю я вбухав більш ніж півроку свого позаробочого часу і однією із основних причин демонтажу федерації я вважав масштабну депопуляцію Рашки, яка розпочалась після розпаду СРСР і негативну внутрішню міграцію в РФ. Поки що мої демографічні передбачення про стрімку депопуляцію РФ збуваються на 150%. (Займенник "мої" - у попередньому реченні має дуже умовне значення, оскільки я використовував дані Росстату і публікації російських державних інституцій про демографічну ситуацію в РФ. Плюс публікації провідних рос. вчених, напр. А.Вишневського і іже з ним).

Кажучи простіше - я збирав в одному місці інформацію про стан і динаміку розвитку російського народонаселення і писав свої прогнози на майбутнє. Звідки взялось 150%? - Тоді, 20 років тому, мені й в голову б не прийшло, що одними з найбільш потужних факторів депопуляції саме росіян стане фатальний державний менеджмент Путіна і епідемія. Фактично, окрім прогнозованого скорочення населення РФ, нині ми можемо говорити про такий фактор винищення населення нашого сусіда, як державне правління Пуйла і ковід. Стосується сказане вище, перш за все, білого християнського населення слов'янського і угрофінського етносів.

Ось цитата із статті, яку я раджу Вам перечитати.

"В октябре этого года несколько раз обновлялся суточный максимум смертей в связи с коронавирусом с начала пандемии. По данным оперативного штаба, в течение нескольких дней месяца за сутки умирало более тысячи людей. Данные Росстата о смертности значительно выше – в августе умерли 49 389 человек, которые на момент смерти болели коронавирусом. По прогнозам демографа Алексея Ракши, в октябре число избыточных смертей достигнет 96–97 тысяч, а в ноябре – 120–140 тысяч."

Євген ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ



Теги:Євген Жеребецький, Далекий Схід, розпад РФ, Сибір, демографія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar