реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Розпочато формування нової Громадської ради

Розпочато прийом документів від Інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах для обрання складу Громадської ради при Чернігівській ОДА

16 січня 2013 року о 16:00 год. в приміщенні ОДА (м. Чернігів, вул. Шевченка, 7, зал № 1) відбудуться установчі збори інститутів громадянського суспільства для обрання нового складу Громадської ради при Чернігівській ОДА.
Заяву про бажання взяти участь в установчих зборах (з відповідними додатками) подавати до 4 січня 20113 року включно на адресу: просп. Миру, 21а, м. Чернігів, 14000, Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю ОДА.

Електронна пошта: [email protected].
Контактні телефони: 67-59-67, 67-58-91.

Більш детальна інформація знаходиться за адресою http://cg.gov.ua/index.php?id=4020&tp=1&pg=single_page.php .

Ініціативна група з підготовки установчих зборів
інститутів громадянського суспільства для обрання складу громадської ради при Чернігівській ОДА



Теги:Чернігівська ОДА, громадянське суспільство, Громадська рада


Читайте також



Коментарі (9)
avatar
1
Оце вже хоча б припинили гратися у формування громадянського суспільства. Бо наразі це нагадує щось таке близьке до лукавства, лицемірства та навіть цинізму. Бо сьогодні мені вже розповіли вчителі однієї зі шкіл Новгорода-Сіверського, як почали телефонувати з банків з вимогами на проплату кредитів!? А вони-про громадські ради. Чому? Тому, що в такий спосіб насміхається влада над покірними рабами, котрі доведені до стану, коли їм заробітню платню ось-ось розпочнуть виплачувати під "обгорткою" преміяльних, за звитяжну працю. Але спочатку-створять громадські ради. Молодці.
avatar
2
Борисе, твої вчителі цілком заслуговують такого до себе ставлення. Бо хіба не вони фальсифікують вибори у комісіях, хіба не вони агітують за владу, хіба не вони слухняно виконують усі забаганки влади... Зрештою, а кредити вони для чого брали? І ми що, -- маємо захищати їх кредити? Уже навіть не зарплати, а кредити! Приїхали! Зрештою, не забуваймо, що ці ж вчителі, маючи хороші зарплати, не читають українських книг, не передплачують українських видань, не дають ні копійки на українські справи... А громадські ради -- це таки елмент громадянського суспільства. Але ж вчителі й туди не підуть, бо вони бояться в щось об'єжднуватись -- їх, як рабів, цікавить тільки харч, тобто зарплата, а тепер ще й виплата кредитів... Мова, звісно, не про всіх, але про 90 відсотків точно.
avatar
3
Пане Василю,багато в чому я з тобою згоден.Все таки що поробиш, інтелігенція виховано колоніалістами- не простий горішок для нашого часу незалежного державницького будівництва. Але, все таки, 10% розумних, та відданих українській справі людей ми таки знайдемо і в цьому середовищі. Бо навіть "Сіверщину" передплачують якраз такі нормальні і свідомі люди. А в тім, що їх кількість не збільшується винні, здається, також і ті, хто, піддаючись лукавим розмовам діючої влади, ще продовжую міркувати про можливість щось там підправити, підрихтувати, "знеболити" у безпринципному владному товаристві.Хороше діло-владарюй за принципами антинародними, а прикривайся ширмою законів громадянського суспільства. Не час, пане Василю. Спочатку справжня українська влада має постати зверху до низу, а потім-розбудовувати нормальні європейські засади. Інакше-то "фіговий листочок".
avatar
4
Шановні коментатори!
А хто вам заважає ввійти до Громадської ради і там попрацювати в правильному напрямку? Рада ще не створена, а ви наперед ганьбите її і її роботу.
avatar
5
А ще про "хороші зарплати". Ось і ти, пане Василю, сприймаєш цей міф діючої влади за існуюче. Ти краще спитай у першого зустрічного молодого вчителя у школі поруч з редакцією "Сіверщини" про його заробіток.І коли 1200-1350 грн. є тім мірилом, що зветься "хорошим", то тоді все вірно. Як і за кредити. Не від веселого життя 50-70% тих, хто влізли у це боргове ярмо, скористалися ним. За матеріальні статки цього прошарку нашого суспільства краще або мовчати, або говорити правду. А вони такі, що є повна с...ка.Я це випробував на собі впродовж 26 років та й наразі відчуваю, маючи педагогами і дружину, і сина.А висновки про вчительство, як з матеріального положення , стану моралі та духовності можу робити з досвіду, представляючи педагогічну династію від ХІХ століття на рівні близько 30 освітян.
Інша справа, що такого стану, коли вчителям грошей за роботу впродовж місяців грошей не платять ніхто, мабуть, крім українців у ХХ-ХХІ ст. не відчував. Бо то злочин.
avatar
6
я -- член Громадської ради від "Просвіти"
avatar
7
Борисе, а що молодим спецалістам треба платити зразу вище середньої зарплати по країні? А кредити беруть -- не розказуй: знаю вчителів, що побрали на холодильники (нові, бо старі вже набридли), на машини, на ремонти квартир. Я зовсім не проти їх кредитів на ці речі, я тільки проти перетворення їх приватних справ на суспільні. Взяли кредит -- хай розраховуються. Не платять зарплату -- хай протестують. А то вони собі кредити беруть, а боротися за їх зарплати мають Чепурний з Домоцьким?
avatar
8
Щодо технології виходу з абсурду через активні дії ти правий, а ось щодо матеріальних статків вчительства-не зовсім, м'яко кажучі.Бо на жаль ці люди таки справно платять всі відрахування від зарплатні.
avatar
9
І про кредити. Беруть їх не від того, що "з жиру бісяться".А тому, що життя собаче. І у цім "красивому" житті, скоріш за все, для вчителя про "харч", який ти згадуєш-то останнє. Має ж ще й дітьми займатися, даючи освіту. А ти знаєш, що то коштує, навіть коли "безкоштовна" чи держзамовна, коли мовою тих, хто керує? Я вчив, знаю.А ще, не забувайте панове про нашу охорону здоров'я. Мова про вартість ліків, коли захворів!? Тут взагалі краще мовчати. Ну а різні речі, то звичайно що за роздумами останнього часу, то "удєл" тих, хто на зорі перебудови був одягнений у малиновий піджак. Чи не так? Ото й справжня історія з народженням тих кредитів, будь вони не ладні. А щодо того, що зарплату людині не виплачують, то вся вертикаль-винна у такому неподобстві, має відповідати "за законами воєнного часу".Тоді б і порядок був. А всіляких рад-громадських та універсалів, колегій та дум, які сиділи під рукою господарів у нашому 22-літньому українському житті не бракувало. Я вже мовчу про совок. Будьмо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar