реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Обласна адміністрація формує нову громадську раду

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації розпочато роботу щодо створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів для обрання нового складу Громадської ради при облдержадміністрації (2017—2018 роки).

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства надати свої пропозиції щодо персонального складу ініціативної групи.

Пропозиції надавати Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю до 18 листопада 2016 року за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Шевченка 7, тел. (0462) 67-59-67, е-пошта: [email protected].

Контактна особа: Сапон Валентина Василівна, головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. (0462) 67-59-67, е-пошта: [email protected].

Довідково: Для формування нового складу Громадської ради облдержадміністрація не пізніше ніж за 60 календарних днів до закінчення повноважень нині діючої Громадської ради (21 січня 2017 року) утворює ініціативну групу з підготовки установчих зборів.

До складу ініціативної групи входять делеговані члени діючої Громадської ради, представники інститутів громадянського суспільства, які не представлені у складі Громадської ради, представники облдержадміністрації.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації



Теги:Громадська рада, громадянське суспільство, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar