реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Розпад Росії почнеться з "Газпрому"

Першою нервовою реакцією росіян на нові економічні санкції США проти держави - агресора стала заява Ігоря Сєчіна - соратника Путіна по КГБ, дачному кооперативу "Озеро" та "Газпрому". Щоправда, Сєчін очолює "Роснефть", але це суті не міняє - просто глава "Газпрому" Міллєр чи не має права вєщать без санкції царя, чи не є настільки впливовою фігурою в оточенні Путіна.

Сєчін заволав, що санкції США - незаконні тому що (увага!) "Роснефть" є бюджетоформуючою структурою для Росії. В перекладі - санкції б'ють Росію під дих, адже живе вона виключно за рахунок експлуатації природних ресурсів.

Глава банку ВТБ Андрєй Костін в інтерв'ю телеканалу "Россия 24" визнав, що санкції боляче вдарять по російському фінансовому сектору. І в унісон з Сєчіним назвав санкції незаконними. Анекдот з цими росіянами: про закон говорять ті, хто чхав на закон, захоплюючи Крим і постачаючи бойовиків та зброю на Донбас! Все одно, що кат говорив би про гуманізм.

Опозиційний політик Борис Нємцов: ""Удар нанесен по Газпрому, который проводит расчеты через Газпромбанк и крупнейшей нефтяной компании страны Роснефти. ВЕБ - это все инфраструктурные проекты Кремля - от Олимпиады и ЧМ-2018, до скоростных магистралей Москва-Казань и Москва-Петербург".

Він прогнозує дестабілізацію банківської сфери Росії, девальвацію рубля, який уже дійсно став падати.

Додати можна лише одне: розпад Росії не за горами. Він почнеться з двірцевого перевороту, оскільки народна ревоюція в Росії немислима. А терпіти безкінечно маніакального Путіна російські правлячі еліти не зможуть, адже вони живуть по європах і америках. І хоча мають ментальність орди, але своє виживання розуміють чітко... До речі, через припинення постачання газу до України "Газпром" втрачає щодня біля 50 мільйонів доларів. Так що, вєрним путьом ідьотє, таварісчі русскіє!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:санкції, НЄМЦОВ, Роснєфть, Газпромбанк, розпад РФ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar