реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Продати Росію

запропонував відомий російський мільйонер Герман Стерлігов.

За повідомленням PrimaMedia, російський політичний і громадський діяч, один із перших у Росії мультимільйонерів Герман Стерлігов, який в 1990 році організував першу в країні товарну біржу, а на виборах 2004 року висувався кандидатом в президенти РФ, а нині є мільйонером- вівцеводом, звернувся з відкритим листом до нинішнього президента Дмітрія Мєдвєдєва і прем'єр-міністра Владіміра Путіна. В ньому він пропонує продати більшу частину Росії іноземним державам. Так Примор'я запропоновано віддати Японії, Чукотку - Канаді, Західний Сибір – Індії.

"Ситуація з абортами, пияцтвом, наркоманією, чаклуванням і, взагалі, деградацією російського народу крайня. Крім мегаполісів, в основному, в країні пустеля. Навіть в Центральній Росії йде впевнене заміщення титульних націй іншими народами. Навіть у центрі нас не вистачає для простого розмноження. Швидше всього, смикатися пізно, але втрачати нічого: раптом вдасться зупинити наше дружнє вимирання. Для цього треба відсікти все, що тягне нас на дно: від п'яної і обколотої наволочі до територій, які вже нікому ні обробляти, ні обороняти", - пише Стерлігов.

"Вважаю доцільним і необхідним створення механізму по продажу через міждержавні аукціони країв і областей Сибіру і Далекого Сходу з метою переселення титульного населення в центральні райони Росії, на що і витратити отримані від продажу засоби. Республіки Кавказу, Татарстан і Башкирію ми уже продати не зможемо, тому доведеться просто подаровати їм незалежність, хочуть вони цього чи ні. Якщо з Сибіром і Далеким Сходом не вирішити проблему через комерційний продаж цих територій зараз, доки ми ще, можливо, в силах продавать, то завтра точно буде пізно: до Уралу буде один суцільний Китай, до того ж, зовсім безплатно і дуже скоро". Ілюстрація: карта Росії після запропонованого Германом Стерліговим продажу.Пріма- медіа




Теги:Розмноження, Далекий Схід, Сибір, китай, демографія, герман Стерлігов


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Хороша ідея від старовіра Стерлігова! ось яка вона справжня Росія, а карлики у Кремлі кудись тичуться проти України!
avatar
2
Наши "ПАТРИОТИЧЕСКИЕ" силы В УКРАИНЕ уже делают это, только "западенцы" и "москали" (как они себя окрестили) забыли про татар-мусульман в Крыму. Ни Европе, ни России не нужна УКРАИНА в этих границах, а "5-ую колонну" в Украине найдут и те и другие.
avatar
3
Розумні речі говорить пан Стерлігов. По суті це єдиний вихід і порятунок для останньої імперії на глиняних ногах. От візьми і спрацюй Росія за пропозицією російського мільонера - і потім все вийде і піде по маслу! І не треба буде думати що завтра поїсти, як прожити. Можливо порозумнішають зразу всі, ставши раптом щасливими, добрими і готовими до спілкування з європейцями, геть зариють сокиру війни! Тут зразу, як кажуть , убють кілька зайців- від дешевої горілки-головного продукту росіянина і до остаточної втрати потреби працювати. Отакої! Адже після виторгу, скоріш за все, грошей на кожного припаде немало!!! Короче кажучи можна тільки побажати успіхів у вдалих результатах "Угоди тисячоліття", як що так станеться!
avatar
4
Что за чушь несёт этот Стерлигов? Проблему вымирающих регионов он хочет решить продажей оных другим странам. Одновременно, с помощью этой продажи, он хочет покончить с пьянством и наркоманием. Вот его слова.
Герман Стерлигов: «Алкашей, б...дей и наркоманов необходимо оставить в нагрузку странам-покупателям, а остальных переселить в центральные регионы.» (Пріма- медіа)

Ну, что тут сказать – «Доцент, но тупой». Бывает.
А вообще-то, наверно, он сам не прочь купить пару этих регионов.

Кто-то и у нас считает, что Стерлигов прав. Может и нам пора начать продавать Украину? Ну что? Начнём раскрашивать и нашу карту?

avatar