реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Розграбована батьківщина Кучми

Цього літа, подорожуючи селами Новгород-Сіверщини у яких закрили школи з сумом прийшлось констатувати злочинну безвідповідальність всіх чиновників , які причетні до підсумкового ВИРОКУ освітянським центрам!

Все руйнується, розграбовується, втрачаються кинуті напризволяще прилади, меблі, матеріяли, розтягуються приміщення. Десятки та сотні тисяч гривень пропадають чи осідають у кишенях авантюристів! Це справжнє лихо!

Шкільна котельня. Навіть перевівши тупо на вагу- десятки тисяч грошей! Ні, нікому нема діла. І голові села пофіг, і відділу освіти -не більше. Розкидані меблі, бібліотечний фонд, сантехніка...Ну хіба не мудаки?

У своїй новій книзі, коли дасть Бог видати, розповім одну трагічну історію про те, як самі ж районні клерки від освіти кілька років тому у школі мого рідного села Горбова, при спогляданні місцевої влади, повністю ЗРУЙНУВАЛИ МУЗЕЙ СЕЛА!!! Лишилась тільки діарама "Юхнівська стоянка", яку я створював, навчаючись на істфаці ЧДПІ 1980 року та картина "ІГОРЬ Ольгович" моєї ж работи. А все інше-не менше 1000 експонатів хрінзна куди пішли...Ось так.

На власні очі бачив у Дробишівській школі, котра згоріла 3 роки тому.Там розікрали та допалили не менше 10 тис. книжок і відповідні документи. Експонати музею розкидані були по школі. До речі, з районних начальників ніхто не сів за цей злочин!?

Борис ДОМОЦЬКИЙ



Теги:Дробишев, Борис Домоцький, Новгород- Сіверський, закриття шкіл


Читайте також



Коментарі (0)
avatar