реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Російської нації й не існує!

Мої дискусії з армійським другом - чи існує російська нація? - завершила ця Широка війна.

Адже нація - це цілісний організм. А всі організми, як відомо, реагують на подразнення, на біль, на загрозу. По-різному, але реагують.

Вбитих росіян в Україні наш Генштаб уже нарахував за 74 тисячі. Поранених, як свідчать знавці війни, як правило, втричі більше. І як на це реагує російська нація? Ніяк. Якщо не рахувати втечі біля 700 тисяч росіян з країни. Замість того, щоб захищати свою країну від схибнутих правителів -дали драла. Кажете, вони проти війни? Ок, а хто ж тоді має зупинити ту війну? ЗСУ? Так і буде. Але при цьому ми й будемо встановлювати правила - що робити з територією, яка зветься РФ, та людьми, що її населяють. Як мінімум - Брянська, Курська, Воронезька, Білгородська, Ростовська області та Кубань будуть зоною безпеки під контролем ЗСУ.

Так, ви можете вірно зауважити, що в тих цифрах, які вище, не тільки етнічні росіяни, але й башкири, буряти, тувинці, дагестанці... Але ці нації, принаймні, подають ознаки реагування на загрозу своєму існуванню - протести в Дагестані, в Якутії - Саха, оно двох студентів- башкирів щойно затримали за підривання залізничних рейок, декларацію незалежності проголосили лідери Калмикії, хай і за кордоном... А як реагують так звані етнічні росіяни? Хоча би в Білгороді та Курську? Ніяк.

Бо нема російської нації. А набір людського біологічного елементу, який не уявляє себе цілісною нацією. Та це й неможливо, адже що може бути спільного у помора Архангельської області і сибіряка, крім мови і правителя? Та ще єдиної реальної "скрєпи", як вони кажуть - "Газпрому".

Тому розпад РФ неминучий.

Василь ЧЕПУРНИЙ

PS Оця публікація на моїй приватній сторінці в мережі Фейсбук була видалена цензурою Цукерберга за мову ненависті і невинання існування окремих груп



Теги:росіяни, розпад Росії, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar