реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Російського діяча підрізали в ресторані Одеси

Відомий українофоб Одеси знову відзначився. Прес-служба видання "Свободная Одесса" вимагає від міліції офіційної інформації про стан лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова. За даними джерел видання, кілька днів тому в одному з відомих ресторанів Одеси Ігор Марков в результаті побутової бійки отримав ножове поранення. Як повідомляє видання, бійка була затіяна самим Марковим, журналісти побоюються розповсюдження помилкової інформації про подію.
Як повідомляє джерело "Свободной Одессы" винуватець торжества, що відбувалося в ресторані зробив декілька зауважень Маркову, який поводився дуже зухвало.

Проте, з одним з відвідувачів ресторану зав'язалася бійка, в якій Марков отримав удар ножем в шию. У важкому стані він був терміново госпіталізований в лікарню "Інтосана" і прооперований. Як пише видання, саме з цієї причини ось вже декілька днів до ряду він не показується на людях і на екрані, щоб не бачили слідів нічних пригод.

Прес-служба очолюваної Марковим партії "Родіна" поки мовчить. Журналісти підозрюють, що "вони намагаються зліпити з побутової поножовщини чи не замах на життя політичного діяча".

Ігор Марков відомий своїми хуліганськими замашками, проти нього було відкрито, а потім безрезультатно закрито справу у зв'язку з побиттям мирних пікетників в Одесі. "Вільна Одеса" відома своїми матеріалами про корупційні зв'язки лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова з багатьма вищими чинами міліції та прокуратури, зокрема з екс-прокурором Одеської області Василієм Присяжнюком і прокурором Миколаївської області Миколою Стояновим




Теги:бійка в ресторані, Марков, Родина, агент Москви, Одеса


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Уже стандартный ход перед выборами, что бы привлечь побольше избирателей и очернить конкурентов
avatar
2
Жаль что его не прирезали, эт такой урод, каких мало на свете. Я не знаю как он еще живет, на нашей земле, земле которую он ненавидит.
avatar
3
Стаття замовлена Тягнібоковськимі фашистами, повне марення
avatar
4
ну-ну!
а насчет ;"побитьтя мирного пикету"!!!-так там отморозки недобитые !!!там в пикете были бэндэровцы...так им врагам и надо!!!поддержую в этом Маркова!!!
а в ресторане ему видимо "по заслугам" дали!?))
avatar