реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Батьківщина" захищає Маркова

"Батьківщина" вважає незаконним і несправедливим позбавлення мандату Ігоря Маркова -- депутата з Одеси, фальсифікація виборів для якого невідома в Одесі тільки глухому.

Парламентська фракція "Батьківщина" вважає незаконним і несправедливим позбавлення Ігоря Маркова депутатського мандата. Про це йдеться в офіційній заяві партії "Батьківщина".

"Незважаючи на те, що Ігор Марков є нашим ідеологічним опонентом і відноситься до фракції Партії регіонів, ми вважаємо, що сьогоднішнє рішення є антизаконним і несправедливим, оскільки суди не можуть приймати на себе право коригувати вибір народу", - йдеться в заяві партії.

Юлія Тимошенко начебто написала з лікарні - в'язниці, що на сході України народився яскравий лідер, що скине Януковича. так хіба від такого українофоба треба радіти?

Ігор Марков -- кличка "Марадона" у бандитських колах -- є відвертим агентом Москви, причетний до бійок і провокацій проти українських патріотів. Як відомо, внаслідок однієї з таких бійок загинув студент Максим Чайка...



Теги:Батьківщина, Марков, Одеса


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Символічно, що виконавцем цієї юридичної брєдятини є лідер партії "захисників вітчизни" і найбільший говорун парламенту минулих скликань одєсіт Ю.Кармазін.
Очевидно, що після таких "мудрих" рішень ВАСУ будь-хто з справжніх опозиціонерів може бути позбавлений нардепства.
avatar