реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російський казачок "нарвався" на Чернігівщині

Співробітники Служби безпеки України спільно з митниками та прикордонниками затримали громадянина Молдови, який перевозив холодну зброю з «казачими» атрибутами. Про це повідомив прес- центр СБУ.

Під час догляду на митному посту «Сеньківка» рейсового автобусу «Москва - Тирасполь» правоохоронці вилучили у пасажира три шаблі та ніж, приховані під сидінням. Серед особистих речей співробітники спецслужби виявили закордонний паспорт громадянина України, паспорт невизнаної придністровської республіки, військовий квиток того ж утворення, шеврони з написами «Российское казачество», «Россия. Казачьи войска» та нагрудні знаки з російською символікою.

Згідно з відмітками у виявлених документах чоловік проходив строкову службу у Придністров’ї в підрозділі артилерійської розвідки у 2002-2005 роках.

Слідчими Управління СБ України в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження. Перевіряється причетність «казака» до участі у незаконних збройних формуваннях ЛНР-ДНР. Триває досудове розслідування.



Теги:бойовики, російсько- українська війна, ДНР, придністровя, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar