реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Російський генерал - окупант загинув по дорозі в Луганськ

У Росії в дорожньо-транспортній пригоді на трасі Москва – Ростов загинув генерал-лейтенант Владімір Кочєнков, що воював проти України на Донбасі.

Як повідомляє РЕАЛ, інформацію про це в соціальних мережах прихильників «русского мира» помітив блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer».

ДТП сталося тридцятого липня. Коченков віз до окупованого Луганська допомогу терористам, коли на його причепі лопнуло колесо, він вийшов з машини подивитися на ушкодження, раптом його разом з причепом зніс «КамАЗ», що вискочив казна- звідки.

Подільники покійного вважають, що це було вбивство, інсценоване під ДТП. Причому, вони звинувачують в ньому «українську сволоту». Хоча куди логічніше припустити, що Коченкова швидше прибрали російські спецслужби, а не українські.

Тим більше, що казаки підозрюють невдалий замах, замаскований під ДТП, і на свого отамана Миколу Козіціна, який також брав активну участь в окупації ОРДЛО. Погано керовані і непередбачувані казаки запросто могли нажити собі ворогів в Кремлі."Детонатор"



Теги:Луганськ, окупанти, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar