реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Російські війська ППО висунулися до українського кордону

Більше тисячі російських військовослужбовців – ракетників і зенітників Західного військового округу перебазовані на Брянщині, сусідній з Чернігівщиною, до російсько – українського кордону. Вони більше місяця будуть відпрацьовувати бойові вогневі завдання на спеціальному полігоні. Про це з посиланням на прес- службу Західного військового округу російської армії повідомив незалежний брянський журналіст Алєксандр Чернов.

Офіційно навчання називаються «табірними зборами» і пройдуть вони не тільки у Брянській, але й у Вороніжській, Курській, Білгородській, Смоленській областях та в Коломні під Москвою. Чотири області із названих межують з Україною. У Брянській області полігон знаходиться під Клинцями, в безпосередній близькості до кордону.

Як повідомляє брянський журналіст, навчання проходитимуть близько місяця і завершаться тактико – спеціальними навчаннями з бойовою стрільбою, в тому числі з нових комплексів «Бук- М3», «Оса», «Тор» та «Игла». Стрільби будуть проводитись не тільки на полігонах, але й під час руху колони в умовах застосування умовним противником високоточної зброї та радіоелектронного придушення.

Василь ЧЕПУРНИЙ, "Голос України"

Фото зі сторінки Алєксандра Чернова (Брянськ).



Теги:російсько - українська війна, Василь Чепурний, Клинці, Алєксандр Чернов, Брянськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar