реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Росія на грані розпаду" - чернігівська "Просвіта"

Спочатку були цифри. У Росії, за даними генерального прокурора РФ Устінова, ув'язнених більше, ніж було у 1937 році. А Генеральний штаб, до речі, більший, ніж був під час війни. 5 млн наркоманів, 3 млн повій, зареєстрованих приводами в міліцію. Як говорить директор Дитячого фонду, дітей- сиріт більше, ніж було у травні 1945 року. Алкоголіків, за даними Світової організації охорони здоров'я, від 37 до 42 мільйонів. Доля спирту на душу населення - 14 літрів. А демографи свідчать, що при 8 літрах на душу населення наступають незворотні демографічні процеси.

Ці та інші цифри прозвучали на початку обговорення теми "Кримський аншлюс - початок розпаду РФ", що пройшло у приміщенні обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка.

Якраз так співпало, що напередодні у Калінінграді піднято прапор Німеччини над будівлею ФСБ Росії. Східна Пруссія була передана СРСР після другої світової війни. І операція РФ у Криму ставить під сумнів післявоєнні кордони Європи.

На обговоренні звучали аргументи і про сепаратистські тенденції в самій Росії. Про це говорили Юрій Паперний, Володимир Поліщук, Сергій Соломаха, Олександр Машир. Ведучим був Василь Чепурний.

...Коли вже обговорення закінчилося, інформагентства поширили заяву лідера кримсько- татарського народу Мустафи Джемілєва: "Окупація Криму є початком розпаду Російської Федерації".



Теги:Мустафа Джемілєв, Сепаратизм, Україна - Росія, розпад РФ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar